Prematuur en Dysmatuur 
Jullie prachtige kindje('s) prematuur of dysmatuur geboren, zo prachtig maar nog zo klein! STYLED2 heeft een speciale kleding en accessoires collectie ontwikkeld welke perfect aansluit op jullie behoeftes. De vaste prematuur/dysmatuur collectie is beschikbaar in maat 40, 44 en 50, wanneer ze verder groeien is maat 50/56 terug te vinden onder de baby collectie. Mag jullie kleine baby kleertjes aan maar is maat 40 nog ruim, op aanvraag kunnen wij maat 38 en maat 36 ook (spoedig) leveren. Neem hiervoor contact op met ons! info@styled2.nl of via ons contact formulier.

STYLED2 heeft in de prematuur collectie twee modellen rompers, de basic romper en de 'duo' romper, de 'duo' romper is dubbel gevoerd waardoor deze extra warm en comfortabel is. Daarnaast hebben wij 3 soorten modellen onesies/boxpakjes, een broekje, vestje en mutsje binnen de collecties. 

In de accessoires collectie vind je hydrofiele doeken, omslagdoeken gemaakt van hydrofiel of een fantastische bamboe badstof, (kleine) slaapzakjes en nog veel meer speciaal voor de aller kleinste onder ons. 

Alle kleding en accessoires worden gemaakt met duurzame en gecertificeerde materialen meer informatie hierover kan je lezen in onze  materialen overzicht. 

Hulp nodig om de juiste maat te kiezen? In onze maattabel overzicht is er meer informatie te vinden welke maat je kan kiezen. Of neem vrijblijvend contact op via ons contact formulier
Mix and Match Collecties
Binnen styled2 werken we graag met duurzame gevarieerde collecties, niets is leuker dan mix and match van kleding en accessoires voor jouw baby. Ook bekijken wij graag de functionaliteit van onze producten, zodat ze makkelijk in dagelijks gebruik zijn en vooral comfortabel voor de baby. We werken met diverse basics binnen onze collecties die goed te combineren zijn met toffe of juist tijdloze prints.

 

© 2020 - 2024 Styled2 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel